Sunday, December 12, 2010

Load A Snowmobile On Truck

wheat germ and brewer's yeast

Si avvicina l’inverno e abbiamo bisogno di una maggiore quota di vitamine per difenderci dal freddo, dallo stress and the fact that we are much less in the sun and fresh air. An excellent supplement be taken daily (and easily) as seasoning (pleasant) is a mixture of wheat germ and brewer's yeast flakes . Added to salads, this seasoning / integrator will make them very good ... The
WHEATGERM is the "heart" of the wheat kernel is the part that is born from which the future plant. And 'rich protein (35%) and contains B vitamins, as well as the precious vitamin E . It abounds also iron and phosphorus , as well as football , copper, magnesium and manganese . With the refining of flour (white flour), wheat germ is removed with the bran. It takes a lot of courage to discard such an important and rich in vital substances!

Rich essential fatty acids, is highly perishable, susceptible to heat and light. To this must be kept in the refrigerator or in the dark at a temperature not exceeding 20 ° C and should never be cooked. It is added to any raw food, it tastes light and pleasant, almost walnut, but more delicate. The

BREWER'S YEAST has a great value nutritivo poichè è molto ricco di proteine ad alto valore biologico ; è tra le maggiori fonti di vitamine del complesso B , oltre a contenere la D e acidi grassi essenziali. E’ un alimento altamente rimineralizzante ( calcio , potassio , ferro , zolfo , magnesio , silicio , ecc.) e tra le fonti primarie di fosforo ; è ricco di enzimi utili alla digestione ed ha pochissimi grassi (2%). Date le sue caratteristiche il lievito di birra svolge un'azione ricostituente, è antianemico , disintossicante (favorisce la depurazione del fegato), antimicrobico specie a livello intestinale dove rafforza la flora batterica. Inoltre, per la presenza di Biotina (una vitamina del gruppo B), aiuta a migliorare la qualità della pelle.

.Secondo alcune fonti il lievito di birra non andrebbe ingerito per periodi troppo lunghi, ma mescolato al germe di grano forma una sinergia perfetta che dovrebbe (a meno di intolleranze ai lieviti) eliminare ogni controindicazione.

0 comments:

Post a Comment